Skip to Content

Inschrijvingen

Inschrijvingen

Inschrijven doet u bij voorkeur via het contactformulier van deze website, telefonisch of via e-mail (info@agapebelgium.be). De inschrijvingen dienen bij ons binnen te zijn ten laatste 14 dagen voor aanvang van de workshop/training. De betaling van het cursusgeld of het voorschot dient ten laatste  10 dagen op voorhand bij ons binnen te zijn.

Uw inschrijving is pas definitief nadat de betaling van het cursusgeld of van het voorschot ontvangen is. Daar bij de meeste activiteiten een maximum aantal deelnemers voorzien is, is de datum van betaling bepalend voor deelname. U schrijft het te betalen bedrag over op de bankrekening van Agape tenzij anders vermeld.

Annuleringen

Indien u uw deelname wilt annuleren. 

Dan dient u minstens 10 dagen vooraf te verwittigen. Bij terugbetalingen worden steeds 25% administratiekosten aangerekend (op het cursusbedrag). Bij annulaties binnen de 10 dagen voor aanvang van de activiteit vindt er geen terugbetaling plaats. In dat geval kunt u wel iemand anders in uw plaats sturen.

Indien een cursus door ons geannuleerd wordt, brengen wij u tijdig op de hoogte. Uiteraard storten wij in dat geval het betaalde cursusgeld zo spoedig mogelijk terug.