Terug naar overzicht

Hij ... de man die ik in wezen ben

  • Algemeen
  • Praktisch
  • Docent

Iedere man heeft een centrum van waaruit hij de drang heeft om te creëren en zichzelf uit te drukken. Er is een deel in iedere man dat gerespecteerd moet worden, anders voelt hij zich niet lekker in zijn vel zitten. Mannen die zich goed voelen over zichzelf en bij wie andere mensen zich prettig voelen, zijn mannen die dit middelpunt ontdekt hebben. Richard Rohr

Hoe voelt het om tegenwoordig man te zijn? Heb je de indruk dat mannelijkheid wordt gerespecteerd, op prijs gesteld? Ben jij gewend als man alles alleen te doen? Ben jij op zoek naar je positie als man, tegenover vrouwen, in je werk, als vader of als zoon? Wil je ontdekken wat man-zijn voor jou betekent?

Heb jij als man al eens stil gestaan bij die vragen? Man ben je vanaf je geboorte. Je man voelen is een ander paar mouwen. In onze cultuur worden mannen vooral opgevoed door vrouwen, daardoor ontbreekt het vaderbeeld. In andere culturen begeleiden oudere mannen de jongens bij hun man-wording. Over heel wat essentiële waarden hebben wij geen weet meer of slechts een vaag beeld.

Door voor jezelf in te vullen wat man-zijn betekent, stuit je heel vlug op clichés. Veel mannen hebben behoefte aan meer bewustzijn van en inzicht in de mannelijke energie en identiteit. Deze reis naar binnen vraagt moed en is vaak beangstigend, maar mannelijke kracht kunnen we enkel krijgen van of halen bij mannen!

Deze groeigroep staat stil bij verschillende facetten van man-zijn: hun rollen, hun verlangens, hun pijnen en hun teleurstellingen, hun omgaan met emoties en hun omgaan met de vrouw en vrouwen. Deze groep staat stil bij waarden die het man-zijn verstevigd en relaties verdiept.

(Klik voor de prijs en data op het tabblad 'praktisch')

Een 6-daagse mannengroep die bestaat uit 2 bijeenkomsten.

Prijs

€ 900 (incl. verblijfskosten en BTW)

Data

De groep bestaat uit 2 delen:
Deel 1: ontmoetingsdag gaat door in het opleidingscentrum AgapeBelgium te Koolskamp, België
Deel 2: de 5-daagse gaat door in La Geneytouse in Toy-Viam, Frankrijk. Deze week is residentieel.

Datum:
Deel 1: zaterdag 16 april ontmoetingsdag vanaf 9u30 tot 18u.
Deel 2: maandag 2 mei 2022 om 9u tot vrijdag 6 mei om 17u.
Aankomst op zondag 1 mei - vertrek op zaterdag 7 mei.

De meerdaagse blokken zijn residentieel.

Inschrijving is noodzakelijk.


Begeleiding

Dirk Ghekiere en assistenten.
'Hij' wordt georganiseerd door PLPC.


Benodigdheden

Je krijgt een informerende brief na inschrijving toegestuurd.

Dirk Ghekiere

Docent

Dirk Ghekiere

+32 494 59 46 29

Dirk Ghekiere is oprichter en inspirator van het centrum "Agape" in Koolskamp (België), van "La Geneytouse" in Toy-Viam (Frankrijk) en mede-oprichter van "The Spirit of Leadership" (S.o.L. België). Hij is een autoriteit in Ceremonieel Leiderschap, Groepsdynamica, Primal, Communicatie, Dramatherapie, Lichaamswerk en Systemisch Werken.

Wanneer: 16 april 2022 tot 6 mei 2022
Aantal modules: 2 trainingen
Waar: AgapeBelgium & La Geneytouse
€900.00 Incl. catering Incl. BTW

©2022 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie