Terug naar overzicht

Open Zweethut (Volzet)

  • Algemeen
  • Praktisch
  • Docent

De zweethutceremonie zuivert grondig van binnenuit en opent je hart. 
Het is een zuiverings- en genezingsceremonie zowel voor vrouwen als mannen.

De zweethut die wij aanbieden is geïnspireerd op traditionele Noord-Amerikaanse ceremonies voor ‘cleansing & healing’, de indiaanse sweatlodge.

De Lakota noemen de zweethut: INIPI, wat betekent: "Je levensenergie versterken door middel van de stenen".

Binnen een lage hut van wilgentakken, bedekt met doeken, de baarmoeder van de aarde, vindt een ritueel reinigingsprocesplaats voor lichaam, geest en ziel en voor alles wat bezield is. Door te zingen en te ‘bidden’ in het donker bij de stoom van water dat over roodgloeiende stenen wordt gegoten, maken we contact met de elementen: aarde, water, vuur en lucht en met onze elementaire kern, onze ziel. Uit respect voor de traditionele indiaanse culturen gebruiken we sommige van hun rituelen om zo onze eigen West-Europese reinigingstraditie te herscheppen. De zweethutceremonie zuivert grondig van binnenuit en opent je hart. Het is een zuiverings- en genezingsceremonie zowel voor vrouwen als mannen.

Begeleiding

Dirk Ghekiere (plpc)


Benodigdheden

Je krijgt een informerende brief na inschrijving toegestuurd.

€ 60 (incl. BTW)
Dirk Ghekiere

Docent

Dirk Ghekiere

+32 494 59 46 29

Dirk Ghekiere is oprichter en inspirator van het centrum "Agape" in Koolskamp (België), van "La Geneytouse" in Toy-Viam (Frankrijk) en mede-oprichter van "The Spirit of Leadership" (S.o.L. België). Hij is een autoriteit in Ceremonieel Leiderschap, Groepsdynamica, Primal, Communicatie, Dramatherapie, Lichaamswerk en Systemisch Werken.

Wanneer: 21 juni 2021 tot 21 juni 2021
Aantal modules: 1 trainingen
Waar: AgapeBelgium Koolskamp
€60.00
Incl. BTW

"De zweethut is een fantastische ervaring die ik dank zij de professionele begeleiding heb mogen leren kennen. Dit smaakt naar meer."

Tom

©2021 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor? Wij bieden nu gratis online advies aan. Lees verder

x