Terug naar overzicht

Nieuw: Vision Quest voor jongeren

  • Algemeen
  • Praktisch
  • Docent

De Vision Quest is een oude overgangsrite: de reis naar het middelpunt van de ziel. In dit nieuwe programma begeleiden wij jongeren van 13 tot 18 jaar.

Eeuwenlang hebben mensen zich teruggetrokken in de natuur om in volledige afzondering antwoorden te vinden op hun levensvragen en om spirituele wijsheid te verwerven.

De Vision Quest, oorspronkelijk een oude overgangsrite, heeft duizenden mensen wereldwijd in deze zoektocht bijgestaan. Ook vandaag is deze aloude ceremonie een krachtige manier om inspiratie, inzichten en antwoorden te vinden die belangrijk zijn voor jouw leven.

Deze Quest voor jongeren is een oeroude en krachtige initiatieceremonie en kan een onvergetelijke ervaring zijn, een blijvend ankerpunt waarop je steeds kan terugvallen en steun vinden op momenten dat je het moeilijk hebt.

Na een intense voorbereiding in groep verblijf je twee dagen en twee nachten alleen in de ongerepte natuur, op een plek die voor jou is bestemd. 


De ouder(s) of zorgdrager(s), broer(s) of zus(sen) zijn er om jou te steunen en volgen een parallel programma rond verbinding, familie, mentorschap. 

Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou

(Paulo Coelho)

(Klik voor data en prijzen op het tabblad praktisch)

Prijs deelname

€ 400 (incl.BTW)
Saldo betaling tegen zondag 22 mei 2022.

Datum

Het programma gaat door van maandag 08 augustus 2022 om 9u tot en met vrijdag 12 augustus 2022 omstreeks 16u. De aankomst van de deelnemers is voorzien op zondag 07 augustus en de terugreis op zaterdag 13 augustus.
Alle kandidaat-deelnemers hebben vooraf op afspraak een intakegesprek samen met één of beide ouder(s).

Organisatie

PLPC


Dirk Ghekiere

Docent

Dirk Ghekiere

+32 494 59 46 29

De Vision Quest wordt begeleid door ceremonieleider Dirk Ghekiere (1951).

Vele jaren deed hij onderzoek naar de Noord-Amerikaanse tradities. Hij werd ingewijd in de eeuwenoude wijsheid door zijn teachers en Elders in Noord-Amerika, vooral Lakota en Chippewa Cree, die hem tot op vandaag trainen en inspireren. Door hen werd hij geïnitieerd tot zweethutleider, tot drager van de heilige pijp en kreeg hij toestemming om Vision Quest in de wereld te brengen. De afgelopen 20 jaar heeft hij zo honderden mensen naar de berg gebracht en bijgestaan tijdens deze life changing reis. Dirk begeleidt jaarlijks heel wat ceremonies, zowel in België als in het buitenland. Zijn jarenlange ervaring, zijn heldere kijk en aanpak, en zijn humor inspireren mensen. 'Walk your talk' staat hoog aangeschreven in zijn werk en in zijn leven.

Wanneer: 8 augustus 2022 tot 12 augustus 2022
Waar: Toy Viam, Frankrijk
€400.00 Incl. catering Incl. BTW

©2022 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie