Terug naar overzicht

Leertherapie & Supervisie

  • Algemeen
  • Praktisch

Als therapeut ben jij het belangrijkste therapiemiddel in het contact met de cliënt. Leertherapie geeft je de mogelijkheid persoonlijke thema’s te verkennen en hanteerbaar te maken.

Leertherapie

De leertherapie is enkel bedoeld voor therapeuten in opleiding of voor werkende therapeuten. Wij bieden leertherapie aan voor dans- en bewegingstherapeuten en lichaamsgerichte psychotherapeuten.

Je krijgt de mogelijkheid persoonlijke thema’s te verkennen en hanteerbaar te maken.Deze ontwikkeling draagt bij tot een bewust leven enerzijds en een stevigere attitude als therapeut anderzijds. Je ervaart de verschillende dynamieken van een therapeutisch proces, je leert over de interventies en de manier waarop therapie bijdraagt tot groei, bewustwording en het bereiken van de gestelde doelstellingen.

Bij het volgen van leertherapie schrijf je na elke bijeenkomst een verslag. Na afloop van de sessies krijg je van de leertherapeut een attest waarop het aantal gevolgde uren leertherapie op vermeld staan.

Supervisie

Binnen supervisie vertrek je vanuit jouw eigen praktijk waarin je jouw handelen centraal zet als therapeut.

Supervisie is een begeleid leerproces waarin een therapeut of hulpverlener zijn beroepsidentiteit ontwikkelt door zijn ervaringen te exploreren en erop te reflecteren met als doel zich de persoonlijke toepassing van het vak eigen te maken (Hanekamp).

De bedoeling van supervisie ligt in het bewust worden en verdiepen van eigen kwaliteiten, het verkennen van valkuilen en het vinden van antwoorden. Supervisie die wij aanbieden is afgestemd op dans- en bewegingstherapeuten, bewegingsanalisten, lichaamsgerichte- en ervaringsgerichte psychotherapeuten.

Prijs

€80 (excl. BTW) of €96.8 (incl. BTW)/sessie (1,5u)

Individuele therapeuten; bij wie ?

Niek Ghekiere (1976)

Stephanie de Bruijckere (1977)

Dirk Ghekiere (1954)

Lieve Verhelle (1956)


Je kan nu zelf online een afspraak boeken bij Niek Ghekiere en Stephanie de Bruijckere via volgende link:

https://calendly.com/agapebelgiumniek

https://calendly.com/agapebelgiumstephanie

Je kan je ook inschrijven via de link 'Inschrijven' of stuur een mail naar info@agapebelgium.be

Wij beantwoorden zo snel mogelijk jouw vraag.

Docent

Wanneer: 1 januari 2021 tot 31 december 2021
Waar: AgapeBelgium
€80.00
Excl. BTW

©2021 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor? Wij bieden nu gratis online advies aan. Lees verder

x