'Blijf in uw lijf' met AgapeBelgium - Bewegingsoefeningen voor thuis

Terug naar overzicht
14 april 2020

'Blijf in uw lijf' met AgapeBelgium - Bewegingsoefeningen voor thuis

#blijfinuwlijf met AgapeBelgium!

Via deze pagina kan je vanuit je eigen huis eenvoudige oefeningen bekijken en uiteraard zelf doen die je zullen opladen, die stress- & spanningsreducerend werken, die je terug in contact brengen met jezelf en je intuïtie en die je in staat zullen stellen om je lichamelijke signalen op te vangen en te reguleren.

Reeks 1: Bartenieff Fundamentals oefeningen

De eerste reeks oefeningen die we opzetten baseert zich op de Bartenieff Fundamentals. Gedurende 6 dagen - vanaf woensdag 15 april tot en met maandag 20 april bieden we elke dag een korte oefening aan. Elke oefening zetten we ook integraal op ons YouTube kanaal zodat je het zelf thuis kan oefenen in alle rust en op jouw tempo. 

De spontane en natuurlijke bewegingsimpulsen en reacties van het lichaam ondersteunen ons vermogen om met het leven om te gaan. Door het herontdekken van de natuurlijke en doeltreffende organisatie van onze lichaamsbeweging, worden wij ons gewaar van deze kwaliteiten die ons helpen te reageren op en om te gaan met de gevarieerde uitdagingen die het leven ons biedt. 

Bekijk hier alle filmpjes:

Stephanie de Bruijckere

Auteur

Stephanie de Bruijckere

+32 498 10 76 34

©2021 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor? Wij bieden nu gratis online advies aan. Lees verder

x