Wij nemen afscheid van een heel bijzonder man

Terug naar overzicht
3 juli 2021

Wij nemen afscheid van een heel bijzonder man

Onder heel kleurrijke regenbogen, is Michelle Verhelle (1926-2021) zijn volgende reis begonnen.

Zaterdag laatstleden om 17.20 deelde hij voor de laatste keer zijn stem en zijn adem met zijn liefhebbende familie.
Hij is gestorven op de plaats waar hij de laatste 23 jaar zo vaak en zo graag was. Dicht bij ‘zijn Lieve’, zijn klein- en achterkleinkinderen, ‘zijn’ tuin, ‘zijn’ datura’s en tussen vele mensen.

Een maand geleden droomde hij dat hij opnieuw in het huwelijk zou treden met zijn vrouw die hij altijd lief heeft gehad en 4 jaar geleden stierf. Wij geloven graag dat deze droom werkelijkheid is geworden nu.

Met ontzettend veel dankbaarheid, liefde en schoonheid zullen wij hem blijven herinneren als de vader, grootvader en overgrootvader van onze familie. Als die bijzondere man die iedereen ‘pepe’ mocht noemen.

Wij danken, namens de gehele familie, alle studenten van de opleiding Dans- en bewegingstherapie van het eerste en vierde jaar, de stagiairs & Rachel Porter, voor jullie respect en steun tijdens jullie opleidingsweekend.
Speciale dank gaat uit naar 2 afstuderende dans- en bewegingstherapeuten: Els Soetaert en Isabelle Hoet. Jullie inbreng heeft zoveel helpen dragen. Ontzettend bedankt!

Wij danken iedereen die afgelopen weekend het vuur levend heeft gehouden, in Frankrijk en hier in België. Bedankt voor jullie betrokkenheid en warme steun.

Zaterdag a.s. zal Michel gevierd worden en in besloten kring te ruste worden gelegd.
Meer info zal je vinden op https://www.begrafenissen-feryn.be/rouwbericht/michael-verhelle

Graag delen wij zijn laatste woorden ook met jullie, omdat deze woorden niet enkel alleen voor ons waren bestemd: Bedankt. Ja, bedankt!

Dirk en Lieve
Niek, Stephanie, Ariën-Emiel, Berren, Elden, Jaeda-Cecilia
Liese, Alexander, Maure & Sibran, Myrthe
Ward, Goedele, Lana, Fran, Ziva, Ayla
Wim, Sanne, Florian, Chiel

Yvienne & Kris

©2021 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor? Wij bieden nu gratis online advies aan. Lees verder

x