Subsidies

Wat is de KMO-portefeuille?

Definitie

De kmo-portefeuille is een maatregel waardoor ondernemers financiële steun krijgen bij aankoop van opleiding en adviesdiensten.

Agape Belgium en de KMO-portefeuille

AgapeAcademy is een geregistreerde Vlaamse dienstverlener voor de pijler ‘opleidingen’. Dit betekent dat een aantal opleidingen en trainingen die door AgapeAcademy aangeboden worden, gesteund worden door de Vlaamse overheid. 

Door het volgen van opleidingen of trainingen kunt u als ondernemer het huidige of toekomstige functioneren van uw onderneming verbeteren. Het volgen van een opleiding die KMO-p geregistreerd is, dient bij te dragen tot de versterking, de groei of de transformatie van uw onderneming in Vlaanderen. De KMO-portefeuille is een ondersteunende en stimulerende subsidie (tot 30%) die door de Vlaamse overheid voorzien wordt om de ondernemingen in dit proces te ondersteunen.

Opleidingcheques

Agape Belgium en opleidingcheques

AgapeAcademy is een erkende Vlaamse dienstverlener voor de pijler ‘opleidingen’. Dit betekent dat bepaald opleidingen en trainingen die door AgapeAcademy aangeboden worden, gesteund worden door de Vlaamse overheid.

Je kan recht hebben op opleidingscheques.

Om te weten of je hier voor in aanmerking komt, kijk dit graag na op website van de VDAB of website van Vlaanderen

Agape Belgium

Oude Heirweg 60
8851 Koolskamp

+32 51 81 99 51

©2024 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie | Covid19-informatie